033-277 6060 info@technica.nl

Heeft u het ook meegekregen? Feyenoord-supporters gaan, gesponsord door Opel en geholpen door onderzoeksbureau Omnigen, op zoek naar bewijs dat de clubliefde in het DNA zit. De wetenschappelijke waarde hiervan wordt alom betwist. Voor deelnemers is het te hopen dat er discreet met het uit wangslijm verkregen DNA-materiaal wordt omgegaan. Tja, daar letten wij dan weer op. Wij hebben namelijk het beveili-gen en daar is geen nader onderzoek voor nodig.

Zowel digitale als ‘oude’ criminaliteit

Bij beveiliging denkt de één, zeker tegenwoordig, automatisch aan digitale aanvallen. De ander juist aan fysieke (pand)beveiliging aangezien ook de ‘oude’ criminaliteit nog altijd actief is. Net als bij de zoveelste virus- of DDoS-aanval wil je immers bij inbraak of brand op tijd gealarmeerd worden. Daarom bewapenen wij bedrijven op beide fronten. Dus installeren wij niet alleen bewegings- en rookmelders, beveiligingscamera’s en tril- en gronddetectie op uw binnen- of buitenterrein maar regelen wij met hetzelfde gemak uw IT-security. Fysieke en digitale veiligheid lopen bovendien soms in elkaar over zoals met smart camera’s. Deze zijn uitgerust met slimme software en registreren afwijkend gedrag, zoals stemverheffing, ongebruikelijke bewegingen, in de steek gelaten tassen of activiteiten in niet-vrij toegankelijke zones.

Toegangscontrole

Omdat deze beelden vaak in de cloud worden opgeslagen komt kennis van ICT ook hier van pas. Beide typen beveiliging zijn bovendien gebaat bij stabiele internet- en telefonieverbindingen, bijvoorbeeld voor doormeldingen van een alarm. Je zou het trouwens bijna vergeten maar er zijn ook voldoende mensen wel degelijk welkom in uw pand. Toegangscontrole met een persoonlijk pasje, telefoon of tag biedt u de mogelijkheid om niet alleen medewerkers maar ook gasten gericht te autoriseren voor bepaalde afdelingen of verdiepingen. En andere plekken dus uit te sluiten. U weet dus op elk moment van de dag precies wie zich waar in het pand bevindt.

Met deze integrale aanpak weet u zeker dat alle veiligheidsaspecten optimaal zijn ingevuld en, middels professioneel beheer, voortdurend worden ‘bewaakt’. Nou ja, bijna alle want voor een bodyguard moet u toch echt ergens anders zijn. Al kan dat met het tempo waarin wij onze dienstverlening uitbreiden over een tijdje zomaar anders zijn…

Share This