033-277 6060 info@technica.nl

  Over ons

Onze filosofie  

Communicatie, informatie, veiligheid en infrastructuur zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Efficiënte oplossingen op deze terreinen bestaan daarom ook uit een combinatie van verschillende expertisegebieden en kunnen niet meer gerealiseerd en beheerd worden door klassieke installatie-, telecom- of automatiseringsbedrijven.

 

Het risico met dergelijke “gespecialiseerde bedrijven” is namelijk dat alle deeloplossingen wel werken maar niet of onvoldoende op elkaar zijn afgestemd. Dat is niet alleen storend voor uw bedrijfsvoering maar kan ontaarden in partijen die elkaar de zwarte piet toespelen. Door als Technica een totaaloplossing te leveren, kan deze ellende voor  u worden voorkomen. En dan niet ‘van alles een beetje’ maar met pure specialisten voor ieder deelgebied.

 

Kortom: de allround specialist!

Onze aanpak  

Omdat bij Technica alles binnen vier muren blijft, werken we snel en flexibel. Links weet immers wat rechts doet en andersom. Als bijvoorbeeld onze beveiligings- of domoticamannen voor u aan de slag gaan, weten hun installatie- en ICT-collega’s al precies wat er van hen wordt verwacht om dat optimaal te faciliteren. Omdat er niet langs elkaar heen wordt gewerkt, zijn onze oplossingen ook uiterst effectief. U krijgt dus precies wat u wilt.

Uw werkplezier  

Natuurlijk speelt techniek, zoals onze naam al doet vermoeden, een grote rol in onze dienstverlening. Daar gaan we u echter niet tot in detail mee vermoeien. Want weet u exact welk wifi-modem er thuis op uw buffetkast staat of door wat voor kabels uw energie loopt? Net als thuis wilt u op kantoor gewoon probleemloos, virusvrij en vol energie kunnen werken. Dus zonder haperende telefoonlijn of internet en zonder dat ergens – letterlijk of figuurlijk – de stoppen doorslaan. De technische oplossing die uiteindelijk wordt gekozen, leggen we uiteraard haarfijn en in begrijpelijke taal aan u uit. Ook die ‘techniek’ beheersen we als specialisten in allround ICT tot in de puntjes.

Onze Partners

Volg ons:

Onze klanten

Contact

Share This