033-277 6060 info@technica.nl

Beveiliging

Bij beveiliging denken we tegenwoordig bijna automatisch aan digitale aanvallen, maar dat betekent niet dat de ‘oude’ criminaliteit slaapt. En net als bij de zoveelste virus- of ransomware-aanval wil je bij inbraak of brand op tijd ‘wakker gemaakt’ worden.

Camerasystemen  

Hardware
Opslag
Video content analyse

Naast hun preventieve werking spelen camera’s steeds meer een rol bij het registreren van (op handen zijnde) misstanden. Smart camera’s met slimme software zijn in staat allerlei afwijkend gedrag, zoals stemverheffing, ongebruikelijke bewegingen, in de steek gelaten tassen of activiteiten in niet-vrij toegankelijke zones, te registreren en te melden. Zo’n ‘beveiligingsassistent’ rekent dus meteen af met de vierkante ogen van uw beveiligingspersoneel.

Ook minder ‘spannende’ zaken als wisselgeldtransacties bij grotere bedragen kunnen met camera’s worden geanalyseerd. Daarnaast worden camera’s veelvuldig ingezet voor marketingdoeleinden zoals het bestuderen van winkelgedrag of als hulpmiddel om klanten te tellen. Met het bewaren van alle beelden, bijvoorbeeld in de cloud, is wederom een link te leggen naar onze ICT-collega’s, maar zeker ook naar onze Domotica afdeling.

Toegangscontrole  

In- en uitgangscontrole
Aanwezigheidsregistratie
Intercom

Je zou het bijna vergeten maar er zijn ook voldoende mensen wel degelijk welkom in uw pand. Toegangscontrole met een persoonlijk pasje, telefoon of tag biedt u de mogelijkheid om niet alleen medewerkers maar ook gasten gericht te autoriseren voor bepaalde afdelingen of verdiepingen. En andere plekken dus uit te sluiten. U weet dus op elk moment van de dag precies wie zich waar in het pand bevindt.

Dat is tevens cruciale informatie bij calamiteiten wat zelfs levensreddend kan zijn. Met een toegangspasje of -tag kan bovendien het alarm automatisch worden uit- en weer ingeschakeld. Waar toegang moet worden verschaft zonder pas, kan een intercomsysteem uitkomst bieden. En, u raadt het al: dit is via onze collega’s van Domotica en ICT snel en eenvoudig te koppelen aan uw telecomoplossing.

Onze Partners

Volg ons:

Onze klanten

Contact

Share This