033-277 6060 info@technica.nl

OP- & AFSCHALEN ON DEMAND; HPE Small Business Solutions for Shared Storage

Technica en HpE vormen al jaren een betrouwbare combinatie. Als HPE Business Partner adviseren en implementeren wij al vele jaren de betrouwbare oplossingen van HPE.

EEN GROEIENDE BERG DATA? DAT KAN KOPZORGEN VEROORZAKEN!

Dat u een klein tot middelgroot bedrijf heeft, betekent niet dat u nooit te maken zult krijgen met een stortvloed aan data. In de huidige digitale, verbonden wereld moeten bedrijven van elke omvang voortdurend data beheren die vanuit verschillende bronnen binnenstroomt. Hoewel deze data de drijvende kracht achter uw bedrijf is, kan het opslaan van die gegevens en het toegankelijk maken ervan voor werknemers een aanslag zijn op uw IT-efficiëntie.
Swingen uw storagekosten de pan uit of klagen gebruikers over trage applicaties of beschikbaarheidsproblemen? Dan is het hoog tijd om een upgrade van uw server te overwegen en om speciale, externe shared storage aan uw IT-mix toe te voegen.

BETERE PRESTATIES & LAGERE KOSTEN

Met externe shared storage breidt u de storagecapaciteit uit, en dit zonder extra servers aan te schaffen. Zo heeft u altijd budget beschikbaar voor urgente zaken. En via een failover wordt een hoge beschikbaarheid en redundantie gegarandeerd. HPE Small Business Solutions for Shared Storage combineert een HPE MSA storage array met een HPE ProLiant-server. Het resultaat is een shared storageoplossing voor use cases zoals File en Backup, Virtualization en Database.

HPE ProLiant Gen10-servers worden aangedreven door Intel® en zijn geoptimaliseerd en gevalideerd voor Windows Server 2019. U kunt kiezen uit verschillende HPE ProLiant Server- en HPE MSAstorageconfiguraties om de juiste fit te vinden voor uw storagebehoeften, rekening houdend met de kosten voor file serving en back-up storage of hoog beschikbare storage voor virtuele machines of databases.

UW STORAGE, UW KEUZE

HPE Small Business Solutions for Shared Storage zijn een one-stop shop voor gebruiksklare oplossingen, inclusief hardware, software, diensten en de best verkopende HPE ProLiant-opties. Deze oplossingen zijn gebouwd op HPE MSA Gen5 storage arrays en HPE ProLiant Gen10-servers die zijn getest, geoptimaliseerd en gevalideerd voor on-premises en hybrid cloud use cases met Windows Server 2019 en Microsoft Azure Cloud Services. Ook zijn ze ontworpen met het oog op lagere kosten en om IT toegankelijker en gebruiksvriendelijker te maken.Deze oplossingen zijn beschikbaar in flexibele configuraties, zodat u de juiste functies voor de juiste prijs kunt kiezen:

  • HPE ProLiant DL160 Gen10 met HPE MSA 1050 is een betaalbare optie voor bedrijven die grote hoeveelheden backups op een lokale schijf moeten bewaren. Ook voor bedrijven die redundante servers nodig hebben om te voldoen aan strikte doelstellingen op het gebied van back-up is dit een geschikte oplossing.
  • HPE ProLiant DL360 Gen10 en MSA 2050 met Fibre Channel interconnects biedt SAN-mogelijkheden met meer geheugen en betere prestaties en is geschikt voor database serving en storage met een hoge beschikbaarheid.
  • HPE ProLiant DL360 Gen10 en de MSA 2050 met iSCSI-interconnects maken een kostenefficiënte SAN mogelijk, die geschikt is voor virtualisaties met een hoge beschikbaarheid
SAMEN STERK; HPE ProLiant Gen10-servers

Bescherming tegen aanvallen en snel herstellen van downtime dankzij ingebouwde beveiligingsfuncties, maken de HPE ProLiant Gen10 tot ’s werelds veiligste servers binnen de branche. En dankzij geautomatiseerde intelligentie is er minder tijd en vaardigheden nodig voor de implementatie en het beheer. Dit omvat onder meer HPE Rapid Setup, een eenvoudige installatiewizard die begeleiding biedt voor een kortere installatietijd en de kans op fouten verkleint.

 HPE ProLiant Gen10 is al acht jaar hét toonaangevende Fibre Channel-instapplatform voor storage, met wereldwijd bijna 500.000 verkochte systemen. HPE MSA 1050 en 2050 storage arrays bieden geavanceerde functies voor data storage tegen een aantrekkelijke instapprijs.

  • Support voor Hybrid Flash: MSA 1050 en 2050 zijn beiden flash-ready, wat betekent dat u de mogelijkheden van Hybrid Flash optimaal kunt benutten om uw bedrijf te laten groeien.
  • Schaalbaarheid: schaal naar behoefte met elke combinatie van SAS-schijven, of voeg disk enclosures toe voor meer capaciteit.
  • Flexibiliteit: gelaagde storage van snelle SSD’s voor hot data via Enterprise HDD’s voor standaardgegevens tot Midline HDD’s voor cold data/archive data. Dit wordt mogelijk door SFF- en LFF disk enclosures te combineren.
  • Hoge beschikbaarheid: voorgeconfigureerd met een keuze uit zeer beschikbare systemen met dubbele controller die meerdere storage- en netwerkprotocollen ondersteunen.
  • Geavanceerde functies: profiteer van thin provisioning, op SSD gebaseerde read-caching en geautomatiseerde sub-LUN tiering.
  • Veerkrachtig: de HPE MSA Health Check biedt een analyse-engine die zeer geavanceerde signature matching-technieken gebruikt voor voorspellende storingsanalyses. Gratis voor alle HPE MSA-klanten.

Interesse om hier eens verder over te brainstormen??

Klik hier voor meer informatie

Share This