033-277 6060 info@technica.nl

Technica Teams Telefonie & Video Conferencing

Samenwerking & Communicatie

Samenwerking & Communicatie zijn in de veranderde wereld één van de meest kritische factoren geworden voor elke organisatie. Enerzijds om op basis van slagvaardigheid, efficiency en dynamiek, je concurrenten voor te blijven. Anderzijds om als werkgever interessant te blijven voor de ‘nieuwe generatie’.

Wij hebben een tweetal vragen voor u:

 1. Waarom zou u uw medewerkers belasten/ vermoeien met een diversiteit aan toepassingen, met hoge (beheer)kosten, voor het samenwerken en communiceren met elkaar en externen, terwijl dit vanuit één (veel gebruikte) applicatie gefaciliteerd kan worden?
 2. Waarom laat u (onnodig) veel (reis)tijd verspillen aan het houden van (interne) meetings terwijl dit ook via goede videoconferencing oplossingen te realiseren is?

Uw specifieke antwoord op deze vragen weten wij niet, maar we hebben wel de oplossingen!

Interesse in bellen via Teams en/ of Video Conferentie?

Vul dan het onderstaande formulier in en laat ons contact met je opnemen.


  Microsoft Teams

  In de nadagen van de COVID19 pandemie kunnen we langzaamaan de balans gaan opmaken. Is er omzet ingeleverd, of was het juist een tijd van voorspoed en is er meer geld verdiend? Hoe dan ook, we zijn anders gaan werken, dat is zeker. We zijn gaan samenwerken op afstand en daarmee ontstond er ook een andere manier van communiceren. Werknemers hebben zich razendsnel aangepast, MS-Teams sessies zijn inmiddels meer regel dan uitzondering en de adoptie van dit nieuwe werken is wereldwijd erg hoog

  Microsoft Teams is (met inmiddels meer dan 145 miljoen gebruikers wereldwijd) de nummer 1 toepassing om de eerder genoemde samenwerking & communicatie te optimaliseren. Waarom zou je als organisatie nog een separate telefonieomgeving hanteren als je dit ook kan gebruiken/ integreren met de toepassing (Microsoft Teams dus) die door je medewerkers als één van de meeste intensief gebruikte applicatie gebruikt wordt of gaat worden? Daarom is het nu tijd om de volgende stap te zetten en de functionaliteit van MS-Teams ten volle te gaan inzetten en gebruiken. We informeren u dan ook graag over Technica Teams Telefonie. Hierin is het beste van 2 werelden samengebracht in één totaaloplossing en krijgt u alle functionaliteiten van een volwaardige (VOIP) telefonie-oplossing en de gebruiksvriendelijkheid en gemak van Microsoft Teams tot u beschikking. Voor uw gebruikers dus één applicatie & interface vanaf elk willekeurig device naar keuze (een notebook, tablet, smartphone, telefoontoestel). Ook om vergaderingen en (live) bijeenkomsten te organiseren.

  Video Conferencing

  Niet alleen het intern communiceren is veranderd maar de vergaderingen en klantbezoeken van voorheen hebben plaatsgemaakt voor de online afspraak. Video Conferencing heeft een vlucht genomen en, al kruipen veel collega’s nog steeds bij elkaar achter de laptop, het is niet meer weg te denken. Het is zondermeer onderdeel geworden van het nieuwe werken. Ook uw bedrijf zal dit onderdeel snel willen professionaliseren zodat uw mensen, ook wanneer ze online communiceren, professioneel overkomen en serieus worden genomen.

  Werken op afstand brengt heel veel tijdswinst en efficiency met zich mee. Vergaderingen met bijvoorbeeld 10 personen die elk op een andere locatie zitten, werkt vlekkeloos. Toch is het fysiek samenkomen (van een deel) van mensen in een vergadering in bepaalde gevallen prettig en/ of noodzakelijk. In zo’n geval wil je niet met 4 personen achter één notebook scherm en via een galmende notebook-luidspreker communiceren met de andere deelnemers extern. Hiervoor zijn betaalbare en kwalitatief goede video conferencing oplossingen, die volledig integreren met Teams. Het Technica Room Systeem verandert elke vergaderruimte in een studio waarin niet alleen kan worden vergaderd, maar ook online presentaties kunnen worden gegeven. We vertellen u er alles over tijdens een demo en ja, mocht dit uw voorkeur hebben, kan dat natuurlijk ook online.

   

  Onze Partners

  Volg ons:

  Onze klanten

  Contact

  Share This