033-277 6060 info@technica.nl

Videoconferentie: Stichting Studielink

Videoconferentie: Stichting Studielink

  • Interactieve i3Touchscreens inclusief vloerkolom
  • Yealink MVC500 Rooms systeem
  • Verplaatsen bestaande conferentie oplossing naar andere ruimte

Stichting Studielink is het platform van hogescholen en universiteiten, de onderwijskoepels VSNU en Vereniging Hogescholen en DUO (de Studielink ketenpartners) voor samenwerking en vernieuwing in het hoger onderwijs op het gebied van informatie en administratie in het domein Student & Onderwijs.

In de zomer van 2020 heeft Technica bij Studielink een nieuw videoconferentie systeem geplaatst. Met twee interactieve schermen van 75 inch is het mogelijk geworden om online te vergaderen, waarbij de deelnemers op het ene scherm en de presentatie op het andere scherm gelijktijdig zichtbaar zijn. Daarnaast heeft het nieuwe vergader systeem een ander groot voordeel. Door het plaatsen van een Yealink MVC500 Rooms systeem is het plannen en starten van een Teams vergadering zeer eenvoudig geworden.

Het oude systeem waar Studielink mee werkte was niet compatibel met Teams en werd daardoor helaas veel minder gebruikt. Sinds de aansluiting van het nieuwe systeem hebben we hier direct gebruik van kunnen maken en heeft het zijn diensten al bewezen.

“Met de aanschaf van het nieuwe conferentie systeem
zijn we dan ook klaar voor de toekomst.”

Machiel Pronk IT Manager Studielink: Sinds de zomer van dit jaar zijn wij de trotse bezitters van een nieuw conferentiesysteem. De mogelijkheden die dit biedt voor het online samenwerken met onze collega’s en partners zijn geweldig. Even snel iets presenteren of delen met anderen via een van de grote Touch schermen is heel eenvoudig. We kunnen nu de schermen direct (plug&play) koppelen via de wifi of via de Yealink dongel, we hoeven dus geen kabels meer te gebruiken. Met de aanschaf van het nieuwe conferentie systeem zijn we dan ook klaar voor de toekomst.

Onze Partners

Volg ons:

Onze klanten

Contact

Share This