033-277 6060 info@technica.nl

IT: The Employment Group – Voort

IT: The Employment Group – Voort

  • Leveren van hardware, Intune
  • Leveren van een volledig beheerde online werkplek

The Employment Group (TEG) is een innovatief platform bestaande uit specialistische bedrijven in de staffing industrie. De bedrijven focussen zich op het verbinden van professionals of vakmensen aan opdrachtgevers in specifieke marktsegmenten. TEG faciliteert deze bedrijven zodat zij uitgroeien tot marktleider in hun segment.

Eén van de labels is Voort. Voort is marktleider in de detachering van technische professionals in de industrie, civiele techniek, bouw & installatie en de publieke sector. Bij Voort zorgt men voor vooruitgang. Door mensen en bedrijven bij elkaar te brengen. Samen werken aan groei. Dat is de kracht. Met een collectief aan bevlogen doordenkers en doorzetters helpen zij organisaties verder.

Technica faciliteert The Employment Group in de dagelijkse werkzaamheden onder andere door het leveren van een volledig beheerde werkplek uit de Cloud. Gezamenlijk zijn we nu bezig met een transitie naar ‘de moderne werkplek’ waarbij mobiliteit, vrijheid en veiligheid voorop staan. Als één van de eerste stappen daarin, heeft Voort ervoor gekozen om de medewerkers uit te rusten met de nieuwste type werkplekken van Microsoft; de Surface laptop. Qua look en feel een zeer fraai device en de specificaties ervoor om optimaal te kunnen werken.

Doordat Technica de gehele configuratie en uitrol geautomatiseerd heeft ingericht via technologie van Microsoft (Intune) is de gehele uitrol en uitgifte aan de medewerkers zeer soepel en kostenefficiënt verlopen.

Ook hebben wij op de diverse kantoorlocaties alle werkplekken voorzien van (dezelfde) dockingstations zodat iedere Voort-medewerker met zijn Surface laptop op elke vestiging op elke werkplek ‘in kan pluggen’ en direct aan zijn/ haar werk kan. Uiteraard hebben we direct op alle werkplekken kabels e.d. netjes aangesloten en weg gewerkt.

“De snelle uitrol waarbij onze medewerkers geen enkele
overlast hebben gehad en na ontvangst direct
en vlekkeloos aan de slag konden, is erg prettig geweest”

Frank Craemers, Directeur Business Support Employment Group: Met deze uitrol van mobiele devices voor iedere werknemer bij Voort, zetten we de volgende stap richting de ‘moderne werkplek’ waarin wij onze eigen mensen de optimale tools geven om het beste in hun naar boven te brengen. De snelle uitrol waarbij onze medewerkers geen enkele overlast hebben gehad en na ontvangst direct en vlekkeloos aan de slag konden, is erg prettig geweest. Zeker in deze tijd waarin medewerkers al genoeg aan hun hoofd hebben. Dit hele traject en de aanpak ervan bevestigt alleen maar meer onze keuze voor Technica als onze betrouwbare partner waarmee we gezamenlijk, intensief verder innoveren richting de toekomst.

Onze Partners

Volg ons:

Onze klanten

Contact

Share This