033-277 6060 info@technica.nl

Telefonie: Intratuin Rosmalen

Telefonie: Intratuin Rosmalen

  • 3CX vaste telefonie
  • Beeldbellen en foto’s versturen
  • Bellen via WiFi
  • Integratie met omroepsysteem en intercom

Intratuin Rosmalen is dé plek om je te laten verrassen met de natuur als inspiratie. Al meer dan 25 jaar is het een bloeiend tuincentrum met een groeiend assortiment. De medewerkers staan 7 dagen per week klaar om hun kennis te delen en klanten te voorzien van het juiste advies. Dankzij de komst van het Maximakanaal met het Kanaalpark, vormt Intratuin Rosmalen “een balkon” in het groen. Een bezoek aan onze winkel is bijvoorbeeld uitstekend te combineren met een prachtige wandeling in de schitterende groene omgeving.

Marina van de Brand is IT manager van Intratuin Rosmalen, Boxtel en Tilburg en heeft binnen deze vestigingen een gevarieerde functie. Marina is onder andere verantwoordelijk voor de telefonie en alles wat daarmee samenhangt. De oude telefonie omgeving was technisch afgeschreven en voldeed ook niet meer aan de eisen en wensen van de huidige tijd. Het was dus tijd voor een moderniseringsslag waarmee tevens ook optimalisatie in bedrijfsprocessen en efficiency behaald kon worden

Marina: “vanuit onze contacten met andere Intratuin vestigingen ben ik op bezoek gegaan bij Intratuin Barneveld. Hier hoorde ik goede verhalen over de oplossing waar zij mee werken en die door Technica ICT geïmplementeerd is. Bij het zien van alle mogelijkheden en functionaliteiten werd ik direct enthousiast. Naast standaard zaken als het ‘gewoon’ kunnen bellen en gebeld worden,  maken de aspecten als bellen via WiFi en de koppelingen met onze intercom en omroepsystemen het tot één centraal communicatieplatform, die tevens ook nog zeer eenvoudig en toegankelijk in gebruik is.

De implementatie, uitrol en ingebruikname is door Technica uiterst vakkundig uitgevoerd en zowel ons personeel als onze klanten hebben geen enkele hinder hiervan ondervonden. Je merkt dat Technica heel veel kennis en jarenlange ervaring heeft met dergelijke oplossingen en met name in die koppelingen met andere systemen ècht uitblinkt met creatieve oplossingen.”

Wij zijn erg blij met de gekozen oplossing en de samenwerking met Technica!

Onze Partners

Volg ons:

Onze klanten

Contact

Share This