033-277 6060 info@technica.nl

Beschik je over een brede ICT-kennis? Ben je ondernemend en vind je goede communicatie net zo belangrijk als techniek? Zoek je een uitdagende balans tussen werkzaamheden op kantoor en op klantlocatie?

Over Technica

Ruim 35 jaar geleden begonnen we als een groep technische jongens en in feite zijn we dat nog steeds. Geen uitvinders, maar bedenkers van slimme oplossingen door gebruik te maken van bestaande en bewezen technologie, vakkundig aangelegd, geïnstalleerd en geïmplementeerd. Als solutions integrator onderscheiden wij ons door het bieden van totaaloplossingen binnen de ICT, Beveiliging, Domotica en Installatietechniek. Communicatie, informatie, veiligheid en infrastructuur zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden. 

Over de functie

Als Microsoft System Engineer draag je de technische verantwoordelijkheid voor verschillende ICT-omgevingen. Samen met collega’s van onder andere sales en support zorg je dat onze klanten van de meest innovatieve oplossingen kunnen profiteren.

Wat neem je mee?

 • ervaring als systeem- of netwerkbeheerder of in een vergelijkbare functie
 • expertise op het gebied van Microsoft (cloud)producten en diensten zoals HyperV, Azure, Sharepoint, Office 365 of Microsoft 365 en Intune
 • een servicegerichte houding, initiatief en goede communicatieve vaardigheden
 • passie voor techniek en plezier om op de hoogte te blijven van de laatste technische ontwikkelingen
 • je werkt nauwkeurig, durft verantwoordelijkheid te nemen en toont eigenaarschap

Verantwoordelijkheden

 • het voorbereiden, installeren en configureren van nieuwe ICT omgevingen
 • het oplossen van (derdelijns) problemen (remote of op klantlocatie)
 • het (geautomatiseerd) uitrollen en plaatsen van werkplekken, rand- en netwerkapparatuur
 • beantwoorden van technische vraagstukken van de accountmanagers in verkooptrajecten 
 • zorgdragen voor volledige overdracht van projecten aan de Servicedesk en de Beheerafdeling
 • Documenteren van installaties

Je gaat onderdeel uitmaken van Technica ICT

Het totale team van onze technisch specialisten bestaat uit 12 personen die allemaal passie hebben voor technische ICT oplossingen.

ICT staat bij Technica voor IT, Connectiviteit en Telefonie. Wij zorgen ervoor dat onze klanten waar ook ter wereld snel en veilig toegang hebben tot al uw applicaties en data. Als gecertificeerd Microsoft partner beheersen we de techniek om de meest innovatieve oplossingen te implementeren. Bij connectiviteit draait alles om snelheid, stabiliteit en veiligheid en voorzien wij onze klanten van de meest betrouwbare (virtuele) netwerkverbindingen. Tenslotte kunnen zij kiezen voor de meest totale geïntegreerde telefonieoplossingen.

Wat we je bieden bij Technica 

 Binnen onze organisatie heerst een open, flexibele no-nonsense cultuur met passie voor klanten en techniek. In je werk ervaar je korte communicatielijnen, betrokkenheid van je collega’s en continue ontwikkeling van je eigen expertise. Bij Technica vinden we het belangrijk dat medewerkers zich thuis voelen en onze sfeervolle bar / kantine en gezellige (vrijdagmiddag)borrels en teamuitjes dragen hier zeker aan bij!

Contact met ons opnemen

Wil je voordat je solliciteert even bellen of heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met onze operationeel manager, Ralph Hergaarden, via hergaarden@technica.nl.

 

Share This