033-277 6060 info@technica.nl

Domotica & Installatie

Zonder betrouwbare verbindingen en elektravoorzieningen zijn uw ICT- en beveiligingsoplossingen niet meer dan papieren tijgers. Om die snelheid nu en naar de toekomst te garanderen, moet er voldoende, en bij voorkeur schaalbare, bandbreedte zijn. Big data worden namelijk steeds ‘bigger’, zeker met de groei van domotica en IoT (Internet of Things). Te midden van dit moderne ‘geweld’ is een goed stukje werk- en sfeerverlichting nog steeds onmisbaar. Door hier slimme technologie op los te laten, gaan bovendien de kosten omlaag en de productiviteit van uw medewerkers omhoog.

Domotica  

Duurzaamheid
Beeld & geluid
Naadloze integratie

Domotica bevordert het wooncomfort, efficiency, gemak, vrijheid en energiebesparing. Dat is op kantoor in wezen niet anders, alleen gaan onze oplossingen beduidend verder dan een slimme thermostaat of spraakgestuurde huisverlichting. Domotica integreert en verbindt via een centraal netwerk alle technologieën zoals: verlichting, klimaatbeheersing, beveiligingssystemen (waaronder videobewaking en koppeling met inbraakalarm of brandmeldinstallaties), entertainmentsystemen (bijvoorbeeld audio, video en thuisbioscoop) en communicatiesystemen (telefoon, intercom en internet).

Ook maken andere installateurs vaak gebruik van onze expertise op dit vlak en

realiseren we samen zeer mooie domoticaprojecten.

 

Netwerken  


CAT en glasvezel
CAI installaties
Certificering

Als ICT het kloppend hart is van uw organisatie, dan zijn bekabeling en netwerken  de spreekwoordelijke levensaders. Die moet, om ‘infarcten’ te voorkomen, dus niet alleen optimaal functioneren maar bovendien aan allerlei wettelijke eisen voldoen. We kunnen uw volledige datanetwerk, glasvezel en CAI- installatie installeren en certificeren.

Share This