033-277 6060 info@technica.nl

iCT

ICT staat bij Technica voor IT, Connectiviteit en Telefonie. We gaan u hier niet vermoeien met een eindeloze opsomming van wat er allemaal technisch en functioneel mogelijk is. U heeft immers wel wat beters te doen. We doen hier slechts een greep uit de talloze mogelijkheden.

Connectiviteit

Internet
Netwerk
WiFi

Bij connectiviteit draait alles om snelheid, stabiliteit en veiligheid. Al uw bedrijfskritische informatie gaat hier immers overheen. Voor de communicatie met de buitenwereld bieden we hiervoor de best passende en beschikbare glasvezel-/ (v)DSL verbindingen. Al eens gedacht aan een eigen IP-VPN (Virtual Private Network)? Wij wel. Erg handig als u dagelijks met meerdere locaties communiceert en bovendien veel goedkoper en optimaal beveiligd. Ook kan uw interne (bekabelde) netwerk uitgebreid worden met een flexibele en geavanceerde wifi-oplossing voor nog meer vrijheid en gebruiksgemak.

Telefonie

VoIP
Mobiel
Unified Communications

Technica werkt met een compleet en op software gebaseerd telefonieplatform dat ten aanzien van Unified Communications alle moderne functies biedt. Denk aan zaken als geïntegreerd chatten, videoconferencing en fax to email. Hierbij zit de gebruiker zelf aan de knoppen wat prima aansluit uit bij de groeiende behoefte aan flexibiliteit en optimale productiviteit. Even de deur uit of een dagje thuiswerken? Dan blijft het nummer gewoon hetzelfde.

Net als bij al onze diensten geldt dat u kunt kiezen voor een totale, geïntegreerde telefonie-oplossing maar net zo goed voor alleen mobiel.

Wij zorgen dat u het best passende zakelijke abonnement krijgt en leggen ook de ‘kleine lettertjes’ in begrijpelijke taal uit. Ook trekken we tijdig aan de bel als u weer kunt verlengen of besparen. Alle (soms moeizame) communicatie met de providers nemen we uit handen voor u.

 

Ook het overzetten van contacten of een nieuwe medewerker in uw belplan opnemen is in no time geregeld.

 En wees gerust, we leveren ook uw iPhone!

Onze Partners

Volg ons:

Onze klanten

Contact

Share This