033-277 6060 info@technica.nl

Krijg jij energie van het sluiten van deals? Ben je proactief en leg je gemakkelijk zakelijke contacten? Ben je graag onderdeel van een stabiele, informele organisatie en werk je graag in een hecht team? Lees dan snel verder!

Over Technica

Bij Technica werken ca. 75 mensen die zich bezighouden met Installatietechniek, Beveiliging, Domotica en ICT. Technica onderscheidt zich door het bieden van totaaloplossingen. Communicatie, informatie, veiligheid en infrastructuur zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden. ICT staat bij Technica voor IT, Connectiviteit en Telefonie. Als business developer ga je onderdeel uitmaken van het hechte salesteam van de afdeling Technica ICT, maar zal je ook veel te maken krijgen met andere onderdelen van de organisatie. Gesignaleerde kansen voor andere disciplines binnen Technica laat je zeker niet onbenut!

Wat ga je doen

We zoeken iemand die deuren opent, kansen creëert en deals scoort. Je focus ligt volledig op het binnenhalen van nieuwe klanten en omzet. Je bent continue op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden en probeert deuren te openen die nu nog dicht zitten. Nieuwe contacten leggen, (telefonische) acquisitie en het opzetten van acties en initiatieven geeft jou energie van en maakt jou een succesvolle ‘hunter’ binnen het salesteam.

Je werft nieuwe klanten door ze te adviseren op het gebied van ICT met de daarbij behorende techniek en dienstverlening. Je hebt dus al kennis van deze markt of weet je die snel eigen te maken. Je legt de basis voor een lange termijn relatie die door een collega accountmanager onderhouden en verder uitgebouwd zal worden. Je vindt het interessant om relevante marktontwikkelingen te volgen en benut op een creatieve en proactieve manier kansen om bij beslissers aan tafel te komen.

Wie ben jij?

Wij zoeken iemand die:

 • Resultaatgericht en vasthoudend is
 • Beschikt over commercieel talent en zelfstandig kansen creëert
 • Een proactieve, initiatiefrijke en klantgerichte werkhouding heeft
 • Minimaal 2 jaar ervaring heeft in vergelijkbare new business development rollen
 • Een proactieve, initiatiefrijke en klantgerichte werkhouding heeft
 • Begrijpt voor welke uitdagingen onze klanten staan en op welke wijze onze diensten hieraan kunnen bijdragen. Kennis van o.a. Microsoft-oplossingen en cloud diensten is dus een pré
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden heeft en graag zelfstandig werkt

 Wat we je bieden bij Technica

Binnen onze organisatie heerst een open, flexibele no-nonsense cultuur met passie voor klanten en techniek. In je werk ervaar je korte communicatielijnen, betrokkenheid van je collega’s en continue ontwikkeling van je eigen expertise. We bieden dan ook volop mogelijkheden voor zelfontplooiing en ontwikkeling. Bij Technica vinden we het belangrijk dat medewerkers zich thuis voelen en onze sfeervolle bar / kantine en gezellige (vrijdagmiddag)borrels en teamuitjes dragen hier zeker aan bij!

Onze arbeidsvoorwaarden maken het plaatje compleet:

 • een competitief salaris (o.b.v. ervaring en expertise)
 • vakantiegeld van 8% en 25 vakantiedagen
 • een persoonlijk opleidingstraject en -budget
 • een goede pensioensregeling
 • een auto van de zaak, notebook en smartphone

Interesse? Vragen? Solliciteren!

We maken graag kennis met je. Heb je vragen over de functie of het sollicitatieproces? Neem dan contact op via info@technica.nl. Ook solliciteren kan via dit mailadres. We zien je CV en motivatie graag tegemoet!

Share This