033-277 6060 info@technica.nl

Hou jij van afwisseling in je werk, kun je zelfstandig werken en zie jij een technisch probleem als uitdaging? Ben je ondernemend en vind je goede communicatieve vaardigheden en een klantgerichte opstelling ook net zo belangrijk als techniek? Dan kan dit jouw nieuwe stap zijn!
De Technica Groep zoekt een beveiligingsmonteur die samen met twaalf collega’s zorgt voor de installatie, service en onderhoud van beveiligings- en brandmeldinstallaties en camera- en toegangscontrole systemen.

Werkzaamheden:
Als beveiligingsmonteur houd je je voornamelijk bezig met het installeren van nieuwe beveiligings-, brandmeld- en camerainstallaties bij bedrijven. Daarnaast zijn het tijdig signaleren, oplossen en/of rapporteren van risico’s met betrekking tot aanwezige beveiligingssystemen en voortgang van (bedrijfs)processen belangrijke taken.

Wij vragen:

  • Afgeronde opleiding gelijkwaardig aan MBO-Elektrotechniek;
  • Behaald diploma MBV;
  • Kennis van IP-camera systemen;
  • VCA diploma of je bent bereid dit diploma op korte termijn te gaan behalen;
  • Kennis van Galaxy en Alphavision beveiligingscentrales is een pré;
  • Kennis van Notifier en NSC brandmeldcentrales is een pré;
  • Flexibel, probleemoplossend, servicegericht, nauwkeurig en klantvriendelijk;
  • Rijbewijs B.

Verder ben je fulltime (voor 40 uur) beschikbaar en bij voorkeur woonachtig binnen een straal van 30 km van Scherpenzeel.

Technica biedt een zeer veelzijdige en uitdagende fulltime functie in een kerngezond en ambitieus bedrijf, waarin de mogelijkheid wordt geboden voor zelfontplooiing en ontwikkeling. Binnen de organisatie heerst een open, flexibele en no-nonsense cultuur. De communicatielijnen zijn kort en de passie voor klanten en techniek is groot. De functie kent een marktconform salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Herken je jezelf in dit profiel en is het tijd om een nieuwe stap te zetten in je carrière? Wij hopen je snel te spreken!

Contactpersoon
Rob Kuijper (Technisch Manager)

Share This