033-277 6060 info@technica.nl

Trouwe lezers van onze blogs komt de kop hierboven wellicht bekend voor. Dat kan kloppen. In een vorige blog, getiteld ‘Zijn wij dat?‘ verbaasden wij onszelf bij het samenstellen van onze nieuwe website een beetje over wat we als bedrijf allemaal doen. En hoe snel die groei is gegaan. Als we nog wat schilders en vloerspecialisten in dienst nemen, kunnen we straks in ons eentje elk pand volledig bedrijfsklaar maken.

Aan ons plafond

Zover zal het niet komen. We zullen ons omwille van de synergie blijven focussen op zaken die inhoudelijk c.q. technisch met elkaar verbonden zijn. Zeker zolang daar nog groei in zit en die is er gelukkig volop. Alle drie de business units – ICT, Beveiliging en Domotica & Installatie – zitten hier en daar zelfs aan hun plafond. Wat naar ons idee alleen maar bevestigt dat onze werkwijze, die is gebaseerd op betrokkenheid en passie alsmede één aanspreekpunt en meer effectiviteit bij de klant, niet onopgemerkt blijft.

‘Lege plekken’

Om die groei het hoofd te kunnen bieden, kunnen we per direct wel wat extra handen en hersens gebruiken. Kunnen we meteen ook een ander ‘probleem’ aanpakken. De fotogalerij van ons team op de website vertoont nog enkele lege plekken dus dat ziet er straks ook wat strakker uit. Dus: herken jij jezelf of iemand die je kent in een van de vacatures, klik dan straks zeker even door naar de uitgebreide vacature-omschrijvingen op onze website en reageer!

Netflixen en beerpongen

Wij zoeken onder andere meerdere Senior ICT Engineers en een ICT Accountmanager. Deze ondernemende teamplayers met brede ICT-kennis bieden wij een geweldige uitdaging in een innovatief no nonsens bedrijf. Wanneer je ook nog liefhebber bent van Netflixen, The Matrix en een gevreesd beerponger bent, dan is “de klik en connectie” er zeker! Erg handig overigens voor een bedrijf dat zich ook bezig houdt met o.a. verbindingen, elektra en communicatie-oplossingen.

Bekijk hier de vacatures in detail

Share This